Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD zice altceva. Dragnea, supărat rău

București: PSD zice altceva. Dragnea, supărat rău

DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea146673 – 04102016 –  Nu președintele dă criteriile de desemnare al premierului, ci poporul. Declaratia ne vizeaza pe noi. Stie ca PNL nu are cum sa ajunga la guvernare, sunt slabe sanse ca ei sa ajunga la putere. Noi nu am dat niciun nume de premier. Nu vrem ca numele lansat de noi sa devina o tinta, cu tot cu familie, cu copii. Nu riscam sa dam acest nume public. Stim ce avem de facut intr-o guvernare. Atacul lui Iohannis este direct la Dragnea si Ponta. Aceștia sunt victimele unui sistem opresiv, este de părere secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

”In momentul de fata, avem cel putin opt nume ca variante: Dragnea, Ponta, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, care sunt oameni competenti, oameni importanti. Dar decizia va fi luata dupa alegeri. N-a venit nimeni sa-i spuna ca este cercetat pentru fals in acte si oamenii totusi l-au votat. Si noi am recunoscut si declarat ca el este presedintele romanilor. Lasa oamenii sa voteze, nu veni cu criterii de-astea”, zice Ștefanescu.

Victor Ponta a reacționat, la rândul său, și a spus că se așteaptă ca președintele să respecte Constituția. De asemenea, Ponta nu a scăpat ocazia să să spună că Iohannis îl plagiază pe Băsescu.

Liviu Dragnea a declarat că Iohannis nu respectă Constituția și că nu face altceva decât să confirme ceea ce ”dictează” președintele PNL Alina Gorghiu. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.