Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul Zaharcu a demisionat din PSD

București: Deputatul Zaharcu a demisionat din PSD

DISTRIBUIȚI

neviser-zaharcu147377 – 08112016  –  Deputatul de Tulcea, dr. Neviser Zaharcu, a depus, luni, 7 noiembrie, la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, solicitarea de demisie din Grupul parlamentar al PSD: ”Subsemnata Zaharcu Neviser, aleasă deputat în Circumscripţia electorală nr. 38 Tulcea, colegiul uninominal nr.1, vă anunţ prin prezenta demisia mea din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat. Menţionez că, începând din data de 7 noiembrie 2016, voi activa ca deputat neafiliat”.

”Am înregistrat astăzi, oficial, demisia din Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, după ce, înainte de depunerea candidaturii ca independent, am renunţat la calitatea de membru PSD printr-un document înregistrat la Organizaţia Judeţeană Tulcea. Reamintesc tuturor cetăţenilor din municipiul şi judeţul Tulcea faptul că voi candida ca independent pentru Camera Deputaţilor. Totodată, reiterez că nu am dorit să renunţ la PSD, deoarece am pus suflet şi am muncit mult în folosul acestei formaţiuni în cei patru ani ai acestui mandat de deputat. Am fost însă convinsă de foarte mulţi tulceni să nu renunţ la a-i reprezenta în forul legislativ şi să îmi duc la bun sfârşit proiectele legislative şi sociale începute. Acesta a fost singurul motiv pentru care am acceptat să candidez ca independent, în niciun caz vreo înţelegere cu partidul al cărui membru am fost”, a subliniat deputatul Neviser Zaharcu.

Parlamentarul tulcean a mai precizat că singura sa dorinţă este de a-i reprezenta cu cinste pe tulceni în viitorul mandat din Camera Deputaţilor. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.