Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Magie la Circ

București: Magie la Circ

DISTRIBUIȚI

20161105_170023147356 – 07112016  Sâmbătă, 5 noiembrie 2016 a avut loc premiera oficială a spectacolului ”Arena Magică”. Francezul Vincent Vignaud, Maestrul Mondial al Magiei, a purtat publicul care a trecut pragul sălii de spectacole într-o lume plină de fantezie şi mister, în care totul este posibil. Înconjurat de frumoasele sale asistente, șase românce și o englezoaică, magicianul  i-a uimit pe cei prezenți în sală, cu uimitoarele sale numere de magie.

Cei prezenţi au fost încântaţi şi de măiestria jonglerilor, de forţa şi echilibrul acrobaţilor, de curajul şi eleganţa artiştilor la mare înălţime, de spectaculozitatea mersului pe sârmă şi de ghiduşiile clovnilor. A fost un spectacol internațional cu artiști din Franța, Rusia, Germania, Spania, Ucraina și, bineînțeles, din România. Copiii s-au bucurat de vederea multor animale şi păsări care mai de care mai frumoase, mai elegante şi mai inteligente: cai, cămile, lame, struţi, papagali, câini, ponei şi maimuţe.

Spectacolele au loc în fiecare sâmbătă de la ora 15.00, și duminică de la ora 11.00 și ora 15.00, iar pretul biletelor este cuprins între 25 și 60 de lei.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.