Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: USR, în corzi

București: USR, în corzi

DISTRIBUIȚI

nicusor-dan147257 – 01112016  –  Cincizeci de contestații au fost depuse până luni, 30 noiembrie, împotriva listelor de candidați depuse de Uniunea Salvați România pentru alegerile din decembrie 2016. În unele județe au fost depuse mai multe contestații, de exemplu în județul Prahova, în fieful lui Sebastian Ghiță, au fost depuse cinci contestații, două din partea unor persoane private, două din partea A.C.A.S.A si una PER. Toate au fost respinse, dar contestatarii au drept de apel în termen de 48 de ore, declară Nicușor Dan, președintele USR.

Cele mai multe contestații au fost depuse de Partidul Ecologist Român care a încheiat înțelegeri locale cu PSD. O contestație este depusă de Nicoleta Monica Petruț,  persoana care a contestat și fuziunea USB cu USR, reprezentată de avocatul PSD. Până acum au fost respinse 8 contestații și nu a fost admisă niciuna.

Nicușor Dan a declarat recent într-o conferință de presă că acesta este un atac premeditat împotriva USR: PSD încearcă în mod deliberat să blocheze accesul Uniunii Salvați România în alegerile parlamentare din decembrie, folosind tertipuri juridice menite să pună bețe-n roate unui partid nou.

Nicușor Dan a comparat acțiunea PSD împotriva USR cu cea din alegerile din 2014, când PSD a încercat să-i împiedice pe românii din dispora să voteze: ”Este exact același lucru pe care l-a făcut PSD în noiembrie 2014 la alegerile prezidențiale. Atunci a încercat să oprească românii din Diaspora să voteze, acum încearcă să oprească un partid nou, care promovează valori total opuse PSD-ului, să participe la alegeri”. –  PROMPT MEDIA

foto:psnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.