Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Control la Spitalul de Arși

Control la Spitalul de Arși

DISTRIBUIȚI

 spitalul de arsi148336 – 100112017 – Noul ministru al sănătății, Florian Bodog a cerut un control la Spitalul de Arși în privința secției renovate fără decontaminare. Ministrul Sănătăţii a declarat marţi la Digi 24 că a dispus efectuarea unui control la Spitalul de Arşi din Capitală pentru a se verifica dacă au fost respectate procedurile cu privire la demararea renovării:: ”În urma apariţiei în spaţiul public a informaţiilor cu privire la Spitalul de Arşi, am semnat un ordin prin care am trimis o echipă formată din specialişti de la Inspecţia Sanitară de Stat, ai Direcţiei de Sănătate Publică, inspectori şi specialişti de la Institutul Naţional de Sănătate Publică, mai precis epidemiologi, care să verifice procedurile, starea de fapt şi să dispună măsuri”.

Ministrul  a afirmat spus că managerul Spitalului de Arşi i-a spus că şi de către reprezentanţii unităţii sanitare au luat probe.

Echipa de control a ministerului va verifica respectarea procedurilor cu privire la demararea renovării, dacă la momentul de faţă există probleme, dacă există focare de infecţie care pot fi puse în evidenţă prin analize, dacă s-au făcut analize la momentul începerii reabilitării. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.