Acasă Externe Diplomat rus, găsit mort la Atena

Diplomat rus, găsit mort la Atena

DISTRIBUIȚI

 atena148334 – 100112017 –  Autorităţile elene au anunţat marţi dimineaţă că şeful departamentului consular de la Ambasada Rusiei, Andrei Malanin, a fost descoperit mort în locuinţa sa din Atena.

Primele informaţii indică faptul că diplomatul rus a murit din cauze naturale, însă poliţiştii au lansat o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte în care a decedat consulul Malanin, relatează BBC, potrivit news.ro.

Presa elenă a scris că diplomatul rus nu s-a prezentat luni la muncă şi nici nu răspundea la telefon. Andrei Malanin (55 de ani) locuia singur pe o stradă foarte bine păzită din Atena.

Se pare că trupul diplomatului decedat a fost descoperit după ce angajaţii ambasadei au mers împreună cu mai mulţi poliţişti la apartamentul lui Malanin. Însă, uşa apartamentului era încuiată dinăuntru.

Autorităţile elene l-au găsit pe consul întins pe podeaua din dormitor. Se pare că acesta nu prezenta răni vizibile şi nu există dovezi cu privire la un atac.

Moscova a confirmat deja moartea consulului de la Atena.

Moartea lui Andrei Malanin are loc la doar trei săptămâni după asasinarea ambasadorului rus de la Ankara, Andrei Karlov.  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.