Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Monica Macovei: “Altă întrebare” pentru Dragnea și PSD și ALDE: De ce...

București: Monica Macovei: “Altă întrebare” pentru Dragnea și PSD și ALDE: De ce băgați OUG 13 în legea grațierii?

DISTRIBUIȚI

149485 – 07032017 – “Altă întrebare”: dacă sunt grațiați condamnații cu suspendare, care nu se află în închisoare, cum se rezolvă problema aglomerației din închisori? “Altă întrebare”: de ce trebuie grațiate pedepsele pentru corupție? “Altă întrebare”: de ce ați mințit sutele de mii de români care au protestat și doar ați amânat deciziile care i-au scos în stradă?

Șerban Nicolae desăvârșește minciuna și ipocrizia PSD, planificând să propună astăzi în Comisia juridică a Senatului amendamente prin care sunt grațiate și persoanele condamnate pentru corupție, abuz în serviciu, luare și dare de mită sau trafic de influență, precum și condamnații cu suspendare, cum sunt Dragnea și alți politicieni, care nu aglomerează închisorile, pentru că ei nu sunt la închisoare. Nu suntem proști!

Dragnea și PSD perseverează în minciună și ipocrizie cu dorința de a-i scăpa de închisoare pe politicieni și pe prietenii lor politici, arătând că nu le pasă de voința oamenilor, care de bunăvoie au stat în stradă, în frig, timp de 33 de zile, spunând răspicat că sunt împotriva OUG 13/2017 și a legii grațierii.

Să întelegem toți: grațierea înseamnă că, dacă cineva este în curs de anchetă sau în timpul procesului, ancheta și procesul continuă până la capăt, iar dacă judecătorul decide o condamnare de până la 5 ani de închisoare, va constata că pedeapsa este grațiată. Printr-o astfel de grațiere vor scăpa și politicienii care sunt acum în curs de judecată sau anchetă, plus cei deja condamnați la pedepse de maximum 5 ani.

Să nu uităm că Dragnea este printre ei, fiind în curs de judecată în al doilea proces. Dacă va fi condamnat și dacă legea grațierii nu va fi adoptată de Parlament, promulgată de președinte și publicată in Monitorul Oficial, se duce la închisoare și pentru prima pedeapsă. Iar dacă toate aceste etape vor avea loc după intrarea lui la închisoare, va ieși.

Este clară acum toată zbaterea lui Dragnea pentru OUG 13/2017 și pentru Legea grațierii? Este clar acum disprețul lui Dragnea pentru protestatari? Tot speră că se vor opri protestele! Nu cred că protestele se vor opri, pentru că oamenii liberi înteleg și știu. “Altă întrebare“: Dragnea și restul grupului politic de crimă organizată, știți că a venit primăvara? – Monica Macovei, europarlamentar  –  PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.