Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: “O scrisoare pierdută” – în varianta ministrului Mediului

București: “O scrisoare pierdută” – în varianta ministrului Mediului

DISTRIBUIȚI

149667 – 16032017 –  Deputatul PNL Glad Varga i-a adresat ministrului Mediului întrebări referitoare la taxa de gestionare a deşeurilor şi la ordonanţa de urgenţă privind Taxa Fondului de Mediu. Ținând cont de faptul că era vorba despre majorările tarifelor de salubritate, de colectarea și transportul deșeurilor era firesc și de bun simț ca domnul ministru al Mediului să răspundă cu profesionalism și promptitudine întrebărilor adresate de către un parlamentar, consideră parlamentarul.

Deşi scrisorile sunt transmise la momente de timp diferite şi abordează subiecte diferite, ministrul Mediului, Daniel Constantin, a evitat răspunsul și i-a atras atenția parlamentarului că i s-a răspuns o dată prin adresa  nr.898/DC/2016  – număr ulterior şi datată anul trecut, declară Varga.

Pentru a evita situaţii de genul “O scrisoare pierdută”, îi recomand domnului Daniel Constantin şi consilierilor săi să trateze cu seriozitate întrebările adresate de parlamentari, care, de multe ori, au la origine nelămuriri ale cetăţenilor sau ale factorilor implicaţi direct în gestionarea problemelor de mediu semnalate. Domnilor guvernanţi, dacă vi se pare că întrebările sunt similare, mai citiţi-le o dată! Poate aşa veţi reuşi să surprindeţi diferenţele şi să emiteţi acte normative clare, mai declară alesul liberal. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.