Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Punctul de pensie crește, orice-ar fi, dă asigurări ministrul Muncii

București: Punctul de pensie crește, orice-ar fi, dă asigurări ministrul Muncii

DISTRIBUIȚI

149794 – 22032017 –   creşte, din iulie, la 1.000 de lei. Anunțul a fost făcut de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, la România TV. Aceasta a precizat că mărirea pensiilor va avea loc în ciuda recomandărilor Fondului Monetar Internaţional (FMI), iar la finalul lunii martie va fi gata şi legea salarizării unitare.

De la întâi iulie, punctul de pensie va creşte la 1.000 de lei, nu se pune problema să amânăm această creştere, să o schimbăm, să amânăm legea salarizării unitare sau toate celelalte măsuri pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare. Asta nu înseamnă că noi ne uităm cu mai puţin respect către FMI sau către Comisia Europeană sau către alte instituţii internaţionale, dar, nu putem să nu observăm faptul că toate prognozele în ceea ce priveşte România în ultimii ani, atât ale Comisiei Europene cât şi ale FMI au fost greşite. Daţi-ne voie să ne luăm după Comisia de Prognoză, care nu a greşit niciodată până acum, şi după estimările pe care le facem noi cu specialiştii PSD”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

În privința legii salarizării unitare, ministrul Muncii a precizat că îşi propune ca această lege să corecteze o serie de inechităţi din sistemul bugetar. Noua lege a salarizării ar urma să fie gata până la finalul lunii martie, a mai spus ministrul Muncii.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.