Acasă Externe Vizită oficială a ministrului de Externe la Bratislava

Vizită oficială a ministrului de Externe la Bratislava

DISTRIBUIȚI

145120 – 06042017 – Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, va efectua, în perioada 6-7 aprilie 2017, o vizită oficială la Bratislava, la invitația omologului slovac, Miroslav Lajčák.

Astfel, programul vizitei include, pe lângă consultările cu ministrul afacerilor externe și europene, Miroslav Lajčák, primire la președintele Republicii Slovace, Andrej Kiska, întrevederi cu primul-ministru, Robert Fico, cu președinta Grupului de prietenie Slovacia-România din cadrul Parlamentului slovac, Jana Laššáková.

În cadrul discuțiilor cu autoritățile slovace, ministrul afacerilor externe va susține importanța consolidării, în continuare, a dialogului bilateral politico-diplomatic, respectiv parlamentar la nivel înalt şi interesul de a valorifica la maximum potențialul cooperării economice, inclusiv prin identificarea de noi oportunități de cooperare.

Agenda de discuții va include și subiecte de interes comun privind problematica europeană, precum viitorul Europei, Brexit, securitatea energetică, criza migrației și teme de actualitate de pe agenda regională și internațională. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.