Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ore de învăţare la ANA

București: Ore de învăţare la ANA

DISTRIBUIȚI

145807 – 25052017 În perioada 22 – 26 mai a.c., studenţii Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială – Universitatea Bucureşti, Facultăţii de Psihologie – Universitatea Ecologică şi Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei – Universitatea „Spiru Haret”, care se află în stagiu de practică la Agenţia Naţională Antidrog (ANA), desfăşoară vizite de studiu la instituţii partenere cu atribuţii în domeniul drogurilor.

Însoţiţi de specialişti ai ANA, studenţii au vizitat Comunitatea Terapeutică destinată consumatorilor de droguri aflaţi în sistem privativ de libertate din cadrul Penitenciarului Jilava şi Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

De asemenea, pentru a intra în contact direct cu beneficiarii serviciilor de asistenţă oferite de ANA, studenţilor practicanţi le-a fost prezentat Programul de Asistenţă Integrată a Adicţiilor Pericle din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Sector 5 Bucureşti al ANA. Prin intermediul acestui program, consumatorilor de droguri li se oferă, în sistem ambulatoriu, tratament medical, psihologic şi social, în vederea reintegrării sociale a acestora.

După efectuarea vizitelor de studiu, studenţii vor finaliza stagiul de practică, printr-o evaluare a cunoştinţelor deprinse în timpul orelor de învăţare la ANA.

Activitatea de practică s-a derulat în perioada aprilie – mai 2017 şi a avut drept scop furnizarea informaţiilor din domeniul drogurilor către studenţii şi masteranzii practicanţi, în vederea facilitării accesului acestora la un loc de muncă, contribuind, astfel, la participarea crescută pe piața muncii. .  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.