Acasă Centru Sibiu Sibiu: Sibiu, capitala karate-ului mondial

Sibiu: Sibiu, capitala karate-ului mondial

DISTRIBUIȚI

145863 – 18052017   Sibiul devine, în 27 și 28 mai, capitala karate-ului mondial: peste 400 de sportivi de pe cinci continente se vor înfrunta pe tatamiurile din Sala Transilvania, la cea de-a cincea ediţie a Campionatului Mondial de Kyokushin.

Cea de-a cincea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin înseamnă 409 luptători din 40 de ţări, de pe cinci continente, reprezentând 69 de echipe din 14 organizaţii internaţionale. Este pentru prima dată când juniorii (U21 şi U18) concurează în aceeaşi ediţie de campionat cu seniorii. Publicul român este invitat să susţină lotul României pe pagina web a evenimentului. Pot fi votaţi primii opt favoriţi din cadrul fiecărei categorii.

Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 mai 2017, la Sala Transilvania din Sibiu și este organizat de Clubul Sportiv Hirsch sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Karate (IFK). În data de 27 mai, de la ora 10, va avea loc ceremonia oficială de deschidere, urmând apoi meciuri de calificare la toate categoriile. Durata primei runde a meciului este de două minute, în caz de egalitate fiind adăugată o rundă suplimentară. A doua zi, 28 mai, vor avea loc meciurile finale, în runde de trei minute, iar de la ora 18.00 ceremonia de premiere.

Kyokushin sau Kyokushinkay este un stil de karate de tip full-contact și knock-down fondat de Masutatsu Oyama, considerat cel mai dur şi mai consistent stil de karate din lume, o oglindă fidelă a creatorului său. Kyokushinkai implică un antrenament dur, disciplină, o condiție fizică remarcabilă şi dorinţa permanentă de autodepăşire.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.