Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Primăria Capitalei prelungește perioada de înscriere la concursul ”Cea mai frumoasă...

București: Primăria Capitalei prelungește perioada de înscriere la concursul ”Cea mai frumoasă fațadă”

DISTRIBUIȚI

146033 – 12062017  Primaria Municipiului București prelungește până pe data de 20 august 2017 perioada de înscriere la concursul „Cea mai frumoasa fațadă” ca urmarea a solicitărilor venite din partea locuitorilor capitalei. Astfel, pentru a oferi posibilitatea tuturor bucureștenilor să participe la competiție și pentru a le pune la dispoziție timpul necesar pentru amenajarea unui număr cât mai mare de spații, lucrările din concurs pot fi votate de cetățeni în perioada 21 – 23 august 2017.

Vizitele pe teren ale juriului și perioada de jurizare vor avea loc între 21 și 31 august. Câștigătorii vor fi anunțati pe 8 septembrie 2017, premiile fiind în valoare totală de 214.000 lei.

Structurată pe trei sectiuni: „Cea mai frumoasă fațadă”, „Cel mai frumos balcon” si „Cea mai frumoasă gradină”, competiția urmarește îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și implicarea acestora în activitățile gospodarești prin amenajarea fațadelor clădirilor, a balcoanelor și a spațiilor verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori si arbusti ornamentali.

Municipalitatea își propune astfel să recompenseze și să încurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc să contribuie la înfrumusețarea orașului, fie că sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociații de proprietari/locatari.

Astfel, bucureștenii sunt invitați să amenajeze fațadele clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, balcoanele și spațiile verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori și arbusti ornamentali, în functie de posibilitatile de amenajare. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.