Acasă Economie În sfârșit pod peste Dunăre, la Brăila

În sfârșit pod peste Dunăre, la Brăila

DISTRIBUIȚI
foto:capital.ro

149399 – 15012018 – Prim-ministrul Mihai Tudose a anunțat luni, într-o conferință de presă are s-a desfășurat la Ministerul Transporturilor, începerea proiectului pentru construirea unui pod peste Dunăre, la Brăila. Tudose a evitat orice declarație politică, dar a precizat că ”atât timp cât mai suntem în picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructură mari să se desfășoare cu prioritate”.

Este vorba despre un obiectiv major care se discută din anii 80 șipentru care s-a intrat în linie dreaptă. ”Podul e un element de siguranță națională. O să trăim într-o țară normala în care fluviul nu se mai traversează cu bacul. Vă garantez că atât timp cât mai suntem în picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de acest gen să se desfășoare cu prioritate”.

La rândul său, ministrul Felix Stroe a precizat că s-a întâlnit din nou cu reprezentanții BERD și că aceștia au anunțat că s-a luat decizia, la Londra, să se aloce 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6. ”În conformitate cu calendarul asumat cu Banca Mondială, azi a devenit operațională unitatea de monitorizare  a proiectului autostrăzii Ploiești – Brașov. Sunt proiecte care au demarat astăzi și nu mai pot fi oprite, indiferent cine ar dori acest lucru”, a subliniat ministrul Transporturilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.