Acasă Politic Război și tărăboi în PNL

Război și tărăboi în PNL

DISTRIBUIȚI

  145560 – 29032018 – Gorghiu, Petrache și Săftoiu sar la gâtul lui Orban

Mare scandal mare la ședința de ieri a PNL când au fost puși pe făraș senatorul Daniel Zamfir și liderul filialei Sector 3 Florin Alexe, acest eveniment fiind doar începutul unor decapitări puse la cale de președintele Ludovic Orban.

Surse din cadrul liberalilor susțin că Orban le-a reproșat celor doi că sunt apropiați de PSD. Zamfir, după cum se știe, și-a pus majoritatea liberalilor în cap prin susținerea, în Parlament, a proiectului de lege privind plafonarea dobânzilor bancare, iar Alexe este recunoscut prin afacerile pe care le are cu unii reprezentanți ai PSD, reușind să-și impună și un apropiat în funcția de secretar de Stat la Ministerul Culturii.

În replică, Zamfir, care a negat că vrea să plece la ALDE, a explicat că el a inițiat legi împotriva abuzurilor băncilor și a transmis conducerii PNL că nu se va opri atunci când ”comandă niște șefi deranjați de la Banca Națională”.

Senatorul Alina Gorghiu a declarat că nu a susţinut excluderea lui Daniel Zamfir din partid, exprimându-şi speranţa că această propunere nu se va concretiza la Consiliul Naţional. Aceeași opinie a avut-o și vicepreședintele Marian Petrache. ”Nu ne mai putem permite să pierdem parlamentari”, a spus Gorghiu. Împotriva practicilor lui Orban s-a declarat și Adriana Săftoiu, cea care a mai fost exclusă din partid în urma unor critici dure aduse conducerii.

Marian Petrache a criticat, din nou, direcția în care se îndreaptă partidul și le-a reproșat unor colegi că nu se implică mai mult în lupta cu puterea.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.