Acasă Politic Adriana Săftoiu: Ludovic Orban surprinde prin deciziile sale

Adriana Săftoiu: Ludovic Orban surprinde prin deciziile sale

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

 147136 – 13072018 – În PNL există nemulţumiri faţă de modul în care Ludovic Orban conduce partidul, declară la RFI deputatul Adriana Săftoiu. Pe de altă parte, ea spune că Opoziţia ar trebui să fie mult mai unită şi mai puţin ”obsedată de ceea ce se vede pe Facebook”.

Săftoiu regretă că Opoziţia parlamentară nu este mai unită: ”Opoziţia ar trebui să fie mai puţin orgolioasă şi să fie mult mai unită. De multe ori, am senzaţia că avem de-a face cu o Opoziţie care e mult mai obsedată de ceea ce se vede pe Facebook, de ceea ce se vede în media, decât în munca efectivă pe care o facem noi acolo”.

Ea consideră că lucrurile merg greu în Opoziţie: ”Nu sunt dispusă deloc, doar pentru că sunt la PNL, să vă spun minciunele sau să iau un aer triumfalist-optimist şi să vă spun că stăm foarte bine în sondaje şi că drumul nostru este spre stele. Simt din interior că lucrurile merg într-adevăr greu, pentru că Opoziţia este mult mai obsedată sau mult mai preocupată să dea bine în planul imaginii imediate, pentru 24 de ore, pentru un titlu de presă, decât să gândească pe termen lung”.

Săftoiu regretă că unii colegi din PNL sunt sancţionaţi doar pentru că au criticat conducerea partidului: ”Mie îmi era foarte simpatic Ludovic Orban atunci când nu era preşedintele PNL şi când păstra un spirit critic şi autocritic în partid şi chiar regret foarte tare că în partid se iau decizii prin care sunt sancţionaţi oameni doar pentru că îl critică pe domnul Orban sau conducerea partidului. Lucrul acesta nu mi se pare în regulă şi cred că deja ştie şi domnul Orban că există o supărare din acest punct de vedere (…). Pe de altă parte, da, există nemulţumiri, ele au fost făcute deja publice, unele i-au fost spune domnului Ludovic Orban în şedinţe. Sunt decizii care uneori ne surprind. Vedeţi acea decizie care a şi provocat câteva reacţii din partea colegilor mei privind plângerea împotriva doamnei Dăncilă. N-aş putea să vă mint acum şi să vă spun că e o atmosferă în totalitate prietenoasă şi plăcută vizavi de conducerea partidului”.

”Cred că şi domnul Orban va trebui să-şi schimbe puţin modul de a conduce şi de a se raporta la ceilalţi colegi. Trebuie să accepte faptul că atunci când eşti preşedinte de partid, nu eşti exclus din greşeală, nu înseamnă că tu nu poţi să iei uneori decizii pripite, greşite. Nu poţi să conduci partidul tot timpul supărat că nu eşti acceptat cu fiecare propunere pe care o faci”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.