Acasă Politic Firea, susținută de Pro România doar ca independent

Firea, susținută de Pro România doar ca independent

DISTRIBUIȚI

  151087 – 15072019 –  O candidatură independentă la alegerile prezidenţiale a Gabrielei Firea ar putea să fie susţinută de PRO România, a declarat, luni, la RFI, senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al partidului.

El a afirmat, de asemenea, că una dintre variantele partidului pentru prezidenţiale ar putea fi şi Sorin Cîmpeanu. ”Una dintre propunerile noastre este legată de domnul Sorin Cîmpeanu, fostul ministru al Educaţiei. A şi gestionat funcţia de prim-ministru o perioadă scurtă de timp şi a lăsat o impresie bună oamenilor, în general, dar cred că pot fi luate în discuţie şi alte variante. Eu n-am nicio rezervă în a vă spune că o candidatură, de exemplu, independentă a doamnei Firea ar putea să fie susţinută de PRO România”, a spus Ţuţuianu.

”Eu nu am avut o asemenea discuţie şi nu pot să fac o asemenea discuţie, atât timp cât nu am convenit că ar putea fi una din soluţii, în cadrul conducerii centrale a PRO România. Vom discuta săptămâna viitoare care sunt posibilele opţiuni şi vom accelera procesul de desemnare a candidatului PRO România pentru alegerile prezidenţiale”.

Potrivit lui Ţuţuianu, PRO România ar putea susţine candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu la Preşedinţie, cu condiţia ca ALDE să plece de la guvernare şi treacă în opoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.