Acasă Politic Hubert Thuma, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Ilfov

Hubert Thuma, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Ilfov

DISTRIBUIȚI

153422 – 21022020 – Conducerea PNL Ilfov l-a desemnat joi, 20 februarie 2020, în ședința care s-a desfășurat la Otopeni, pe Hubert Petru Ștefan Thuma candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov. El a fost ales să candideze la alegerile din luna iunie a.c. de 51 dintre cei 55 de delegați. Trei au votat împotriva lui, un delegat abținându-se de la votul care a fost secret.

Thuma a fost deputat de Ilfov în legislatura 2012 – 2016. El a fost ales interimar la conducerea PNL Ilfov în 24 februarie 2017 în urma demisiei lui Marian Petrache, iar apoi, la 27 aprilie 2017 a fost ales președinte al organizației în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, desfășurată la Palatul Parlamentului.

“PNL Ilfov a intrat într-o nouă etapă. După ani în care am dovedit că suntem una dintre cele mai bune organizații din țară, după o perioadă lungă în care am dovedit că știm să facem politică, dar și administrație, acum suntem în etapa în care se face o schimbare de generații, iar cel care ne-a condus până acum alege să se concentreze pe administrație”, declara atunci Thuma.

Ca și în 2017, acesta își propune să se bată “cu toată forța” pentru a câștiga alegerile locale din iunie anul acesta, ca PNL să aibă câți mai mulți aleși locali.

Hubert Thuma, născut în 1973, este absolvent al Universității de Studii Economice din Viena și al unor cursuri postuniversitare de Relații Internațuionale și Comerț Exterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.