Acasă Politic Nicușor Dan, susținut de PNL pentru Primăria Capitalei

Nicușor Dan, susținut de PNL pentru Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI
foto:digi24.ro

153515 – 27022020 – Candidatul independent, Nicușor Dan, a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Ludovic Orban.

”PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNl au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD.

Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban, joi, într-o conferință de presă.

Cel mai probabil, Nicușor Dan va fi susținut din postura de candidat independent, fără a se înscrie în partid, așa cum i-au cerut liberalii în mai multe rânduri.

PNL face un sacrificiu susținând un candidat care nu este un membru al partidului, a spus președintele liberalilor, dar acesta a subliniat că are încredere totală în Nicușor Dan pentru a se pune punct ”domniei despotice a clanului din Voluntari”. Sursa: digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.