Acasă Anchete Interne Îngrășăminte chimice, indisponibilizate

Îngrășăminte chimice, indisponibilizate

DISTRIBUIȚI

156688  – 08102020 –Poliţiştii din Alba au indisponibilizat peste 22 de tone de îngrăşăminte chimice, care erau depozitate într-un loc neprotejat. Faţă de reprezentanta societății comerciale care le deţinea a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 octombrie 2020, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat un control la un punct de lucru al unei societăți comerciale, cu obiect principal de activitate cultivarea cerealelor.

Astfel, polițiștii au constatat că 22,8 tone de îngrășăminte chimice erau depozitate în loc neprotejat, pe un teren pietruit și neîmprejmuit.

Față de reprezentata societății comerciale, deținătoare a acestora, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecție a plantelor numai ambalate și în locuri protejate”, iar întreaga cantitate de îngrăşăminte chimice a fost indisponibilizată.

Controalele poliţiştilor pentru verificarea modului în care sunt depozitate substanțele periculoase vor continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.