Acasă Anchete Ilfov/Individ fără carnet, reținut pentru că a intrat cu mașina în stâlp...

Ilfov/Individ fără carnet, reținut pentru că a intrat cu mașina în stâlp și a omorât un copil

DISTRIBUIȚI

157932 – 15012021 – La 14 ianuarie a.c., un jurul  orei 19.35,  un bărbat în vârstă, de 20 de ani, a condus un autoturism, pe DJ 402 (Gagu-Petrăchioaia), iar când a ajuns în afara localitații Gagu, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un stâlp electric, după care s-a răsturnat, oprindu-se pe câmp.  În cauză a fost efectuată cercetarea la fața locului, de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov. Din accident a rezultat decesul unei persoane, în vârstă de 14 ani și rănirea altor doi pasageri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, barbatul nu deținea permis de conducere. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

La data de 15 ianuarie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov l-au reținut pentru 24 de ore, pe bărbatul în vârstă de 20 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Potrivit IPJ Ilfov, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.