Acasă Politic Rareș Bogdan condamnă descinderile milițienești ale Jandarmeriei și Poliției

Rareș Bogdan condamnă descinderile milițienești ale Jandarmeriei și Poliției

DISTRIBUIȚI

159636 – 17052021 –  ”Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență, că companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Astăzi (n.r. duminicp), am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului, și, în fiecare din cele patru locații din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție” a afirmat Rareș Bogdan.

”Îl rog pe Lucian Bode să… și-i atrag atenția în mod respectuos, o să o spun și în BEN că nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive. Ceea ce am văzut cu ochii mei mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, un stat pe care acum îl reprezint și eu, (n.r. fac acțiuni) absolut absurde. Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul” a continuat liderul liberal.

”În ședință, o să-i cer lui Lucian Bode – cu care sunt prieten, e cel mai apropiat om din Guvernul României de mine, l-am sunat, nu mi-a răspuns acum – să termine cu aceste descinderi pentru că ne facem de râs”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

Ca de obicei, sindicaliștii din Poliție nu sunt de accord cu cee ace zic politicienii, indiferent de afirmațiile acestora. De data asta, Cosmin Andreica, liderul Europol, acuză că restaurantele se transformă în ”veritabile cluburi și discoteci”, pentru că ”legiuitorul nu a fost în stare să vină cu măsuri suficiente”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.