Acasă Politic O delegație AEP va participa la programul de observare a alegerilor parlamentare...

O delegație AEP va participa la programul de observare a alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova

DISTRIBUIȚI

  160361 – 07072021 – O delegație oficialӑ condusӑ de președintele Autoritӑții Electorală Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buicӑ, va participa, ȋn perioada 9-12 iulie 2021, la Programul de observare a alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova, care vor avea loc ȋn data de 11 iulie a.c.

Președintele Autorității Electorale Permanente va fi însoţit la Chișinӑu de Cristian Andreescu, secretar general, Vlad Bontea, secretar general-adjunct, Daniel Duțӑ, directorul general al Departamentului logistică electorală, Alexandru-Ovidiu Oproaica, directorul general al Departamentului informatizarea proceselor electorale, Constantin Rada, directorul general al Departamentului de control al finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale, Florin Ciurlӑu, consilier parlamentar în cadrul Direcției prevenție și monitorizare din cadrul aceluiași departament și Adriana Şleahtițkaia, referent la Cabinetul Președintelui.

Agenda cuprinde o serie de ȋntâlniri cu oficialii Comisiei Electorale Centrale (CEC) a Republicii Moldova, precum și cu alți observatori internaționali. Conform informațiilor publicate de CEC Moldova, scrutinul de duminică, va fi monitorizat de 2.436 de observatori acreditați.

Evenimentul reunește specialiști internaționali din domeniul managementului electoral și oferӑ participanților o mai bună înțelegere a procesului electoral organizat ȋn data de 11 iulie 2021.

Reprezentanții AEP participӑ la acest program de observare a alegerilor ȋn virtutea bunelor relații de parteneriat cu CEC Moldova, concretizate prin Acordul de colaborare semnat de cele douӑ instituții la data de 11 noiembrie 2019.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.