Acasă Anchete Bărbat împușcat în cap pe o stradă din Popești-Leordeni

Bărbat împușcat în cap pe o stradă din Popești-Leordeni

DISTRIBUIȚI

163273 – 29012022 – Un bărbat care se plimba cu prietena sa pe o stradă din orașul Popești-Leordeni a fost împușcat cu o armă de tip airsoft. Acesta a crezut inițial că a fost lovit de o piatră.

Incidentul a avut loc joi seară între orele 22.40 – 22.50, pe strada Amurgului din orașul Popești Leordeni, pe porțiunea dintre Presto Pizza și Popești Print. Potrivit declarației femeii, acesta „a fost împușcat în cap cu un pistol de bile, rănindu-l destul de grav”. În prezent, rudele victimei încearcă să-l găsească pe cel care a tras cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

IPJ Ilfov face cercetări pentru a-l găsi pe vinovat, după ce bărbatul împușcat s-a prezentat joi seară la un spital din Capitală cu o durere în zona frunții. Inițial acesta a crezut că o piatră de la roata unei mașini i-a sărit în frunte se deplasa pe stradă. După examinare, medicii au extirpat însă o bilă din plastic de mici dimensiuni de culoare albă care ar putea proveni de la un pistol tip airsoft. – sursa: www.viitorulilfovean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.