Acasă Economie Ministrul Economiei combate panica prin controale

Ministrul Economiei combate panica prin controale

DISTRIBUIȚI

163879 – 14032022 – Supermarketurile, distribuitorii de ulei, dar și site-urile care au mărit nejustificat preţurile la uleiul alimentar vor fi verificați, anunță ministrul Economiei, Florin Spătaru, potrivit Agerpres.

Acesta precizează că împreună cu ministrul Agriculturii a verificat stocurile, care sunt suficiente, de aceea nu ar trebui să existe probleme în aprovizionarea cu ulei.

”Vom intra săptămâna viitoare, încă de luni, să verificăm acele site-uri şi acei distribuitori care au crescut preţul uleiului de trei ori. Vreau să liniştim populaţia, nu există niciun motiv de îngrijorare că nu vom avea stocuri de ulei şi n-ar trebui să reacţionăm la aceste mesaje şi triplări, dublări de preţuri, care nu au niciun fel de justificare economică. Vom face controale şi la supermarketuri, dar şi la acele magazine online”, a declarat oficialul, potricit sursei citate.

De asemenea, ministrul Economiei a mai anunțat că verificările nu vor fi realizate doar de ANPC, ci şi de alte instituţii ale statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.