Acasă Anchete Interne Percheziții la traficanți de droguri

Percheziții la traficanți de droguri

DISTRIBUIȚI

165145 – 08062022 –  La data de 8 iunie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog efectuează 11 percheziții domiciliare în municipiul București și județul Ilfov, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, constând în distribuirea de heroină consumatorilor din Municipiul București.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 15 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog și al luptătorilor din cadrul B.S.I.J. ”Vlad Țepeș”.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.