Acasă Social Aparare Acord între Guvernul României şi Guvernul Statului Kuweit privind cooperarea în domeniul...

Acord între Guvernul României şi Guvernul Statului Kuweit privind cooperarea în domeniul militar

DISTRIBUIȚI

 167341 – 08122022 – Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Simona Cojocaru a semnat alături de generalul de brigadă Fawaz Al-Harbi,  locțiitorul șefului Statului Major General pentru operații şi planificare din Statul Kuweit, Acordul între Guvernul României şi Guvernul Statului Kuweit privind cooperarea în domeniul militar.

Documentul va asigura cadrul juridic al cooperării în domenii precum pregătirea şi educația militară, schimb de informaţii, istorie militară, geografie militară și activități culturale.

O delație condusă de generalul de brigadă Fawaz Al-Harbise află în vizită oficială în România, ocazie cu care poartă discuții cu oficialități române cu privire la dialogul bilateral politico-militar, în abordarea reperelor semnificative ale agendelor de securitate ale celor două țări.

Pe acest fond, discuțiile s-au concentrat pe cooperarea bilaterală, abordarea situaţiei de securitate în zona Mării Negre şi a Orientului Mijlociu și eforturile celor două țări de asigurare a stabilității la nivel regional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.