Acasă Social Administratie Abonamentele STB pentru elevii și studenții din București și Ilfov – doar...

Abonamentele STB pentru elevii și studenții din București și Ilfov – doar prin aplicația YouthTB

DISTRIBUIȚI

 167924 – 13022023 – STB anunță că abonamentele de transport pentru elevi și studenți în regiunea București-Ilfov vor putea fi obținute numai prin aplicația de telefon YouthTB.

Titlurile de călătorie pot fi emise pe cardul activ doar în cazuri excepționale, când beneficiarii declară pe propria răspundere că nu au posibilitatea de a achiziționa titlurile de călătorie prin intermediul aplicației, nu sunt confirmați cu statutul aferent (elev sau student) de Ministerul Educației Naționale sau când, din motive tehnice, aplicația YouthTB este nefuncțională.

Aplicația YouthTB permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București – Ilfov, indiferent de operatorul de transport, fără a fi necesară deținerea unui card de transport.

Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din Municipiul București sau județul Ilfov.

Studenții pot beneficia de abonament cu 50% reducere, în următoarele condiții:

–  sa aibă vârstă de până la 26 de ani,

– să fie înmatriculat la o instituție de învățământ superior acreditată din Municipiul București sau Județul Ilfov, forma de învățământ cu frecvență.

Confirmarea statutului de elev sau de student se face automat prin intermediul aplicației, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.