Acasă Politic Nicolae Ciucă: Vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune...

Nicolae Ciucă: Vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul. Există fie varianta Protocolului, fie negocieri și reasumare de ministere

DISTRIBUIȚI

168954 – 24052023 – Nicolae Ciucă își va depune mandatul, vineri, dar sunt mari semne de întrebare cu privire la ce se va întâmpla, pentru că greva care ţine rotativa blocată va continua. După ce Marcel Ciolacu va fi desemnat de șeful statului pentru funcția de premier, vor fi reluate discuţiile pentru a vedea cum va arăta viitorul guvern, câte ministere vor fi și dacă UDMR va mai face parte din viitorul executiv. Premierul Ciucă a anunțat azi că există „fie varianta Protocolului, fie negocieri și reasumare de ministere la nivelul fiecărui partid din coaliție”.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la Vila Florica din Argeş, întrebat de jurnalişti despre rotativa guvernamentală, că vineri îşi va depune mandatul.

„Vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul”, a anunțat Ciucă.

Prim-ministrul a vorbit şi despre negocierile care se poartă pentru ministere:  „Există în momentul de faţă discuţii, negocieri, astfel încât fie există varianta protocolului, fie negocieri şi reasumare de ministere la nivelul fiecărui partid. Ştiţi foarte bine cum se fac astfel de negocieri, modul în care se asumă fiecare minister are o anumită procedură, după care se negociază pe fiecare minister în parte. Este normal să existe o ierarhizare în funcţie de ponderea fiecărui partid în Parlament şi în coaliţie.”

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a fost prezent miercuri, la Vila Florica de la Ştefăneşti, judeţul Argeş, la evenimentul care a marcat 148 de ani de existenţă a Partidului Național Liberal. Sursa: stiri.tvr.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.