Acasă Social Belgia: Perturbări ale zborurilor Ryanair spre / dinspre aeroportul Bruxelles – Charleroi

Belgia: Perturbări ale zborurilor Ryanair spre / dinspre aeroportul Bruxelles – Charleroi

DISTRIBUIȚI

 169423 – 12072023  – Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să călătorească cu avionul spre/dinspre aeroportul  Bruxelles-Charleroi că în perioada 15-16 iulie 2023 va avea loc o grevă a piloților filialei Ryanair din Regatul Belgiei, ceea ce va determina perturbări ale zborurilor acestei companii.

Pasagerii sunt rugați să urmărească pagina de Internet a aeroportului Charleroi (https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live) și/sau a companiei Ryanair pentru a se asigura că nu a fost anulată cursa programată.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://bruxelles.mae.ro, https://www.mae.ro și reamintește faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.