Acasă Anchete Interne În contextual anchetei privind accidentul de la 2 Mai, ministrul de Interne...

În contextual anchetei privind accidentul de la 2 Mai, ministrul de Interne vorbește inclusiv despre sancționarea consumatorilor și posesorilor de droguri

Predoiu cere combaterea ”energică” a fenomenului, ”indiferent de conexiuni”

DISTRIBUIȚI

 169769 – 22082023 – Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat că a dispus un control complet al Corpului de Control la IPJ Constanța, în urma accidentului rutier în care doi tineri și-au pierdut viața după ce au fost loviți de o mașină.

Predoiu a explicat într-o conferință de presă că are datoria de a lămuri ”complet și întreg tot adevărul”și că orice neglijență sau vinovăție constatate în cursul anchetei să fie supusă rigorilor legii.

De asemenea, ministrul a anunțat că vor fi făcute publice concluziile raportului de control, ”cu respectarea legislației în domeniu”.

Pe de altă parte, Predoiu a reluat îndemnul către toate structurile de Poliție și Parchet ”să abordeze energic, frontal și complet fenomenul traficului de droguri și a crimei organizate”.

În acest context, ministrul a vorbit și despre sancționarea consumatorilor și posesorilor de droguri, ca parte a luptei cu drogurile, dar identificarea, inculparea și condamnarea marilor dealeri, a marilor distribuitori și a rețelelor de crimă organizată sunt esențiale, ”indiferent de conexiuni sau complicităţi care s-ar putea descoperi în jurul traficului de droguri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.