Acasă Social Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

DISTRIBUIȚI

170316 – 25102023 – Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, prin intermediul agenţiilor teritoriale, în data de 27 octombrie 2023, în 66 de locuri din întreaga țară, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Sunt invitate să participe persoanele în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional.

La Bursă și-au anunţat participarea 1.049 agenți economici, care declarat 21.248 de locuri de muncă vacante (1.207 pentru absolvenţii de studii superioare și 20.041 pentru absolvenţii fără studii superioare).

Principalele domenii în care sunt anunțate ocurile de muncă disponibile pentru absolvenţii fără studii superioare sunt investigații și protecție (agent securitate), comerţ cu amănuntul (lucrător comercial), fabricarea articolelor de îmbrăcăminte (confecţioner asamblor articole textile), construcţii de clădiri, restaurante şi alte servicii de alimentaţie și activități de servicii privind forța de muncă.

Oferta cuprinde și 2.020 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în diferite ramuri de activitate.

Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de muncă oferite pentru absolvenţii cu studii superioare sunt fabricarea autovehiculelor de transport rutier, fabricarea altor mijloace de transport, lucrări speciale de construcţii și construcţii de clădiri, în principal pentru meseriile de inginer (în diferite ramuri de activitate), şef schimb, manager și economist.

Cele mai multe oferte de locuri de muncă se înregistrează în municipiul București, urmat de Bihor, Timiș, Gorj, Iași și Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.