Acasă Anchete Interne Percheziții la persoane bănuite de vânzarea de produse psihoactive

Percheziții la persoane bănuite de vânzarea de produse psihoactive

DISTRIBUIȚI

 170124 – 04102023 –  La data de 4 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive.

S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, mai multe persoane bănuite ar fi vândut, în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză.

 Interacțiunile între dealeri și consumatori ar fi avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului București.

 La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane.

 Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 Suportul de specialitate este asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

 

Video – https://youtu.be/8wQybj0Vnjc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.