Acasă Economie Participarea României la Târgul Internațional de Turism din Viena

Participarea României la Târgul Internațional de Turism din Viena

DISTRIBUIȚI

 171564 – 16032024 – Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT)  promovează, în perioada 14-17 martie a.c., destinația turistică România în cadrul târgului internațional de turism „Ferien Messe” din Viena, Austria. Pe parcursul celor 4 zile, atât profesioniștii din domeniu, cât și publicul larg, au oportunitatea de a vizita standul țării noastre, organizat la cea mai importantă manifestare expozițională din Austria.

La ediția din acest an, România participă cu un stand de 80 mp, având trei laturi deschise, și găzduind 13 co-expozanți: SN Plafar SA, Consiliul Județean Suceava, World Synergy Travel, Karpaten, Visit Oradea, Hotel President – Băile Felix, Organizația de Managament a Destinației Timișoara, AVA TPT Travel Service, Encyclopedia Tours, George Turism, Direct Travel, Primăria Botoșani și Teleferic Grand Hotel. Alături de aceștia, MEAT și-a propus să promoveze destinațiile turistice românești, evidențiind, astfel, accesibilitatea acestora prin zboruri directe din Viena către București, Sibiu, Cluj-Napoca și Iași. În prima zi a târgului, OMD Timișoara a  avut o sesiune exclusivă destinată jurnaliștilor și reprezentanților din industria turistică austriacă, cu scopul de a iniția colaborări și parteneriate de durată într-un cadru profesional. Pe parcursul serii, Ambasada României în Republica Austria a fost gazda unei recepții speciale, dedicată jurnaliștilor și agențiilor de turism austrieci, în vederea inițierii de parteneriate durabile în domeniul turismului.

În lumina viitoarelor sărbătorilor pascale, România propune o incursiune autentică în tradițiile sale. Astfel, pe parcursul celor 4 zile de manifestare expozițională, se desfășoară sesiuni de degustare, cu produse tradiționale românești, inclusiv vinuri și bere, alături de o serie de demonstrații autentice de încondeiere a ouălor, susținută de către un meșter popular din Suceava. În România, încondeierea de ouă este o tradiție cu rădăcini precreștine, devenind, astfel, o experiență captivantă, care marchează sosirea primăverii și renașterea naturii. Totodată, Salrom și Plafar prezintă gama lor variată de produse, evidențiind diversitatea produselor românești.

Participarea României la târgul internațional de turism „Ferien Messe” din Viena accentuează valorile turistice, antreprenoriale și culturale ale țării noastre. Manifestarea expozițională, de interes pentru industria de profil din Austria, este vizitată an de an de numeroși specialiști, reprezentanți ai mass-media și personalități publice, și devine, astfel, o bună oportunitate pentru ca țara noastră să-și pună în evidență diversitatea și autenticitatea tradițiilor și destinațiilor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.