Acasă Economie Orange, roaming inclus în toate abonamentele. Dar pe bani…

Orange, roaming inclus în toate abonamentele. Dar pe bani…

DISTRIBUIȚI

 172641 – 11072024 – Orange România anunță extinderea beneficiilor de roaming  în Spațiul Economic European (SEE) pentru toți clienții persoane fizice cu abonamente activate după 3 aprilie 2019, precum și pentru cei care își activează abonamente noi sau le migrează pe viitor. Astfel, începând cu 10 iulie 2024, Orange extinde politica de tarifare RLAH (Roam Like At Home), prin intermediul căreia toți abonații vor putea utiliza beneficiile incluse în abonamentele lor și în Spațiul Economic European (SEE), care include țările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda și Liechtenstein, dar și în Marea Britanie și Gibraltar, anunță compania.

Avantajele politicii de tarifare Roam Like At Home se adresează tuturor clienților, însă extinderea acestor beneficii va avea un impact pozitiv în special în rândul clienților ale căror abonamente includ doar beneficii naționale. Aceștia acum vor avea acces facil la roaming, dar și la toată gama de avantaje specifice RLAH. Aceste beneficii includ utilizarea minutelor și SMS-urilor naționale pentru apeluri către SEE, apelurile primite în roaming SEE vor fi gratuite și nu vor consuma din beneficiile naționale, dar și posibilitatea de a utiliza resursele naționale de internet în SEE conform resurselor din abonament și a Politicii de Utilizare Rezonabilă.

Aceste facilități au devenit disponibile începând cu 10 iulie, fără a fi necesare modificări suplimentare din partea clienților vizați.

Noile beneficii de roaming se adaugă celor introduse în aprilie 2024, care oferă clienților Orange mai mult control și flexibilitate în gestionarea costurilor, prin înlocuirea tarifării per unitate cu oferte valabile 24 de ore sau 15 zile. Oferta de 24 de ore include 2GB de internet pentru 4 euro și 10 minute/SMS pentru 2€. Pentru utilizatorii care petrec mai multe zile în afara SEE, opțiunile de 15 zile includ 10GB de internet și minute/SMS pentru 20 euro.

De exemplu, pentru clienții care călătoresc în Turcia sau în Emiratele Arabe Unite, un pachet de 2GB (2048MB) de trafic internet costă acum 4 euro, iar un pachet cu 10 minute/SMS către România costă 2 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.