Acasă Centru Alba Alba: Toată lumea la anchetă

Alba: Toată lumea la anchetă

DISTRIBUIȚI
acciden_aviatic2

125606- 23012014 – Procurorul general al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca anchetatorii au inceput audierea persoanelor implicate in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, printre care si victimele.

Acesta a precizat ca toate persoanele care au avut orice fel de contact cu aceasta tragedie vor fi nevoite sa dea lamuriri, inclusiv membrii echipajelor si salvare si, mai ales, cele cinci victime ramase in viata, patru medici si un copilot. Lazar a adaugat ca „orice persoana care a savarsit o infractiune va fi sanctionata”, potrivit Ziare.com.

Intrebat ce va face daca firul anchetei va duce spre o persoana publica, Lazar a spus ca, in acest caz, va anunta Parchetul de pe langa Inalta Curte, care are compentente de a investiga persoane cu o anumita „calitate”.

„Parchetul are o anumita competenta, daca vor fi indicii despre o persoana cu o anumita calitate, care excede competentele noastre, vom anunta Parchetul de pe langa Inalta Curte”, a afirmat Lazar. – PROMPT MEDIA  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.