Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Pompierii dedică cinci zile ”Școlii Altfel!”

Pompierii dedică cinci zile ”Școlii Altfel!”

DISTRIBUIȚI

igsu143741 – 18042016 – IGSU va implica în perioada 18 – 22 aprilie copiii şi cadrele didactice în activităţi care să le pună în valoare talentele şi capacităţile în diferite domenii.

Astfel, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă vor prezenta celor interesaţi măsurile de prevenire specifice tipurilor de situaţii de urgenţă și modul de comportare ce trebuie adoptat în asemenea situaţii.

De asemenea, în această săptămână, şi Muzeul Naţional al Pompierilor (Foişorul de Foc) se numără printre instituţiile care îşi deschid porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu file din istoria pompierilor şi protecţiei civile.

Demersul educaţional este intens susţinut şi la nivel naţional, inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă fiind angrenate în organizarea şi desfăşurarea exerciţiilor şi aplicaţiilor demonstrative, a punctelor de informare preventivă, expoziţii cu tehnica de intervenţie utilizată în gestionarea diverselor situaţii de urgenţă. De asemenea, participanţii vor putea urmări tehnica pompierilor salvatori la stingerea incendiilor, la descarcerări în cazul accidentelor rutiere, şi, nu în ultimul rând, vor putea vizualiza manevrele salvatoare de viaţă aplicate de către echipajele de prim ajutor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.