Acasă Uncategorized Brasov: Toti copiii de clasa I vor primi gratuit cate un ghiozdan...

Brasov: Toti copiii de clasa I vor primi gratuit cate un ghiozdan cu toate rechizitele

DISTRIBUIȚI

92995 – 17082010 – Fiecare dintre cei 1.790 de copii din municipiul Braşov, care vor merge în clasa I în această toamnă, vor primi un ghiozdan cu toate rechizitele necesare pentru începerea în condiţii bune a anului şcolar, plătit cu fonduri de la bugetul municipiului Braşov. Alţi 700 de elevi din clasele II-XII, care fac parte din familii beneficiare de alocaţia familială complementară şi alocaţia de susţinere pentru familia monoparentală, vor primi rechizitele necesare, transmite Administratie.ro.

Cele două programe „Primul Ghiozdan” şi „Vreau să fiu elev” au fost aprobate în şedinţa Consiliului Local desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, suma totală necesară pentru acestea fiind de 200.000 de lei.

„Dacă în cazul primului program toţi copiii care intră în clasa I vor primi câte un ghiozdan cu rechizite, în cazul celui de al doilea, este vorba despre 700 de elevi din clasele II-XII, ale căror familii au venituri lunare de 470 de lei şi sunt în baza de date a Direcţiei de Servicii Sociale din cadrul primăriei. Vom începe licitaţiile pentru achiziţionarea rechizitelor şi sperăm să nu fie contestaţii, astfel încât, până la 15 septembrie să avem totul pregătit pentru ca elevii să intre în posesia acestora”,a declarat, şeful Direcţiei de Servicii Sociale din cadrul primăriei Braşov, Maria Topoliceanu. Este pentru prima dată când primăria iniţiază astfel de programe cu scopul de a ajuta şi elevii care provin din familii cu venituri reduse să-şi poată definitiva studiile. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.