Acasă Uncategorized Ramnicu Valcea: Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul a cumparat televiziunea Etalon

Ramnicu Valcea: Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul a cumparat televiziunea Etalon

DISTRIBUIȚI

94038 – 20092010 – Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Valentin Adrian Iliescu, a perfectat preluarea televiziunii Etalon din Valcea, scrie Impactreal.ro. Iliescu a declarat ca pregăteşte relansarea postului TV începând cu 1 octombrie, alături de o echipă de jurnalişti tineri.

„Vreau ca această televiziune să fie una a cetăţeanului, să prezinte o imagine corectă a evenimentelor care se petrec în Vâlcea şi pe plan naţional. Nu are rost să facem televiziuni aservite unui partid sau altuia. Vor fi făcute publice şi unele greşeli ale colegilor mei de partid sau chiar ale mele. Nu are rost să ascundem gunoiul sub preş!”, a precizat Valentin Iliescu.

Printre cei care vor modera noile producţii ale postului se numara Stela Popescu şi Alexandru Arşinel.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Romulus Bulacu, contracandidat al lui Iliescu la functia de presedinte al PDL Valcea, este îngrijorat de noua achiziţie a colegului său. „Este un lucru important. Probabil că reprezintă încă un atu în competiţia internă de la noi din partid. Nu este cel mai important as din mânecă pe care îl poate avea cineva, dar contează. Din păcate, mă aştept să ne atace! Nu ar trebui implicată televiziunea sau presa scrisă în astfel de competiţii interne dar, repet, mă aştept ca domnul Iliescu să o facă”, a afirmat Bulacu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.