Acasă Uncategorized Bucuresti: Ioan Oltean: “PNL este tot mai mult a patra roata la...

Bucuresti: Ioan Oltean: “PNL este tot mai mult a patra roata la caruta PSD”

DISTRIBUIȚI

95322 – 29102010 –  „PNL este tot mai mult a patra roată la căruţa PSD şi devine, pe zi ce trece, sluga PSD”, a afirmat, vineri, vicepreşedintele PDL Ioan Oltean cu referire la şedinţa de joi în care Guvernul şi-a asumat răspunderea pe Legea educaţiei.

„Într-o atmosferă deloc prielnică şi paşnică, Guvernul şi-a asumat răspunderea pe Legea educaţiei naţionale. Am rămas, din nou, surprins pentru uşurinţa cu care PSD iarăşi s-a manifestat cu violenţă şi pentru uşurinţa cu care PNL trage tot mai mult la căruţa PSD”, a afirmat Oltean.

„Este regretabil că această formaţiune politică se asociază unor acte aflate totalmente în afara Parlamentului şi în afara unui comportament civic al PSD”, a susţinut Oltean.

În ceea ce priveşte şedinţa de joi, vicepreşedintele PDL a spus că aceasta a respectat în totalitate regulamentul şi că parlamentarii opoziţiei nu aveau motive să părăsească sala. „Eu am condus şedinţa de plen a celor două Camere şi asigur la modul foarte serios că nu a fost încălcată nicio literă a regulamentului şedinţelor comune şi nu a avut niciun motiv să îi determine să plece din plenul reunit al celor două Camere”, a afirmat Oltean, reamintind că, în şedinţa de săptămâna trecută, Birourile reunite au aprobat asumarea răspunderii Guvernului şi joi a fost respinsă cererea PSD şi PNL de a se amâna dezbaterea, totul pe procedură. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.