Acasă Uncategorized Bucuresti : Marile scoli de business cauta tineri manageri romani

Bucuresti : Marile scoli de business cauta tineri manageri romani

DISTRIBUIȚI

95161 – 25102010 – Tinerii manageri romani cu cel putin trei ani de experienta profesionala mai au la dispozitie doar patru zile pentru a-si pregati participarea la QS World MBA Tour, cel mai mare targ MBA din Romania.

Insead, Skolkovo Moscow School of Management si IE Business School , alaturi de alte scoli aflate in Global 200 Top Business Schools, vor fi prezente la Bucuresti, pe data de 28 octombrie, la Hotel Intercontinental, pentru a prezenta ofertele de programe MBA.

In ultimii ani, tot mai multe scoli de business internationale participa la targuri MBA pentru a recruta tineri manageri romani. Lisa Bevill, Director al Departamentului de Admiteri Internationale, IE Business School, declara ca in ultimii cinci ani, numarul de candidati romani inscrisi la programele de Masterat si MBA international este in continua crestere. Aceasta adauga : “Pregatirea aplicantilor este mai ridicata, in mare parte datorita reducerii sanselor profesionale, care ii determina pe cei increzatori in propriile forte si mereu in cautare de perfectionare sa se inscrie la un program de Masterat sau MBA in plina criza economica tocmai pentru a fi pregatiti in momentul in care economia isi va reveni.”

In contextul economic actual, scolile abordeaza tot mai mult aspectul practic in educatie. Nevoia de manageri bine pregatiti, capabili sa identifice riscurile, sa gaseasca solutii eficiente la problemele cu care se poate confrunta o companie si sa dezvolte oportunitatile de antreprenoriat a determinat scolile de business sa isi pregateasca programe specifice care pun accentul pe antreprenoriat si deschiderea internationala: cursuri de “Corporate Social Responsibility”, “The Global Context of Business” sau “International Strategic Management”.

QS impreuna cu scolile participante la World MBA Tour ofera burse in valoare de 1,6 milioane de dolari entru cei care dovedesc abilitati de leadership, spirit antreprenorial si gandire inovativa.

Pe langa intalnirea directa cu reprezentantii celor mai mari scoli de business din lume, organizatorii pregatesc in cadrul World MBA Tour si o serie de workshopuri adresate tinerilor profesionsti interesati de dezvoltarea in cariera. In cadrul sesiunilor, participantii vor putea afla mai multe informatii despre scolile prezente, vor putea adresa intrebari reprezentantilor si alumnilor, si vor putea afla o serie de sfaturi utile legate de procedurile de admitere. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.