Acasă Uncategorized Bucuresti: Serviciile de ambulanta, la control

Bucuresti: Serviciile de ambulanta, la control

DISTRIBUIȚI

95374 – 01112010 –  Ministerul Sănătăţii a început la sfârşitul lunii august verificarea serviciilor de ambulanţă din 18 judeţe ale ţării, după ce, în urma unei analize, au apărut suspiciuni de nereguli. Primele rapoarte de control au fost finalizate în cazul serviciilor de ambulanţă din judeţele Tulcea şi Sălaj.În ambele cazuri au existat neconcordanţe între datele înregistrate în sistemul unic de urgenţă 112 şi raportările serviciilor de ambulanţă. Mai mult, au fost descoperite  nereguli la decontarea de combustibil,

 

 

 

 

 

 

raportări false în care au fost utilizate nume false pentru care au fost decontate servicii, nereguli în aplicarea legislaţiei, precum şi alte abateri.

Urmare a acestora, echipa de control a MS a propus organizarea comisiilor de disciplină pentru contabilii –şefi, şefii de achiziţii şi directorii tehnici şi analizarea contractelor de management a managerilor de ambulanţă.

Ambele rapoarte de control urmează ca, în cursul acestei săptămâni, să fie înaintate către organele abilitate.

Controalele MS la serviciile de ambulanţă vor continua. De asemenea, vor începe şi o serie de verificări la unităţi de primiri urgenţe unde există suspiciuni în utilizarea fondurilor alocate de la bugetul de stat şi respectarea legislaţiei în vigoare.

Lista judeţelor va fi anunţată numai după finalizarea raportelor de control. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.