Acasă Uncategorized Bucuresti: Tudor Ciuhodaru: “De ce oare Guvernul nu da o ordonanta prin...

Bucuresti: Tudor Ciuhodaru: “De ce oare Guvernul nu da o ordonanta prin care sa intezica poporului roman sa se imbolnaveasca?!”

DISTRIBUIȚI

95920 – 18112010 – Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, consideră că reducerea cu 10% a internărilor promisă FMI reprezintă un atentat la sănătatea românilor.“Nu ştiu alţii cum sunt, dar când mă uimesc măsurile guvernamentale nu pot decât să mă gândesc la Constituţie. În această carte a naţiunii există un articol care garantează dreptul la ocrotirea sănătăţii. De azi, acest drept e garantat cu 10% mai puţin, prin scăderea internărilor, doar printr-o simplă scrisoare.

 

 

 

 

 

 

Oare de ce guvernul nu ia într-adevăr o măsura radicală prin elaborarea unei ordonanţe prin care să interzică definitiv poporului român să se îmbolnăvească? În acest fel internările vor fi reduse cu 100%, iar cei care se vor îmbolnăvi vor fi consideraţi infractori şi condamnaţi să se trateze în străinătate. Să muriţi bine !”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Printre măsurile avute în vedere de Guvern pentru reducerea cheltuielilor din sistemul de sănătate incluse în scrisoarea suplimentară de intenţie convenită cu FMI la finalul misiunii din octombrie-noiembrie se numără şi scaderea numărului de internări în spitale anul viitor cu 10% faţă de nivelul din acest an. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.