Acasă Uncategorized Românii conduc în topul europenilor care visează să-şi părăsească ţara

Românii conduc în topul europenilor care visează să-şi părăsească ţara

DISTRIBUIȚI

15122010 – Marea Britanie, urmată îndeaproape de România, înregistrează cele mai mari procente din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul persoanelor care visează să-şi părăsească ţara de reşedinţă, arată un sondaj Gallup dat publicităţii miercuri.

Deşi milioane de persoane din întreaga lume ar dori să locuiască în Marea Britanie, o treime dintre englezi visează să-şi părăsească patria. Printre destinaţiile  preferate se numără Australia, Spania, Statele Unite şi Canada. Totuşi, numai 2 la sută dintre cei intervievaţi au declarat că intenţionează să-şi urmeze dorinţa anul viitor.

Deşi Marea Britanie şi România au cel mai mare procent în Uniunea Europeană de cetăţeni care visează să-şi părăsească ţara, o serie de ţări au o pondere mai mare de rezidenţi care intenţionează să şi acţioneze în conformitate cu această dorinţă.

Gallup a descoperit că aceia care doresc să emigreze sunt în majoritatea cazurilor persoane educate, nemulţumite de felul în care se prezintă comunitatea şi administraţia locală. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.