Acasă Uncategorized Bucureşti: Starea deputatei Liana Dumitrescu se menţine critică

Bucureşti: Starea deputatei Liana Dumitrescu se menţine critică

DISTRIBUIȚI

97769 – 25012011- Starea deputatului Liana Dumitrescu se menţine critică, la o săptămână de la internare la Spitalul „Elias” din Bucureşti, ea fiind monitorizată de o echipă pluridisciplinară.

Pacienta este conectată la aparate pentru susţinerea funcţiilor vitale. Ea este monitorizată permanent de o echipă pluridisciplinară, coordonată de prof. dr. Ovidiu Băjenaru, şeful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, relatează Gândul.

Deputatul Liana Dumitrescu este internată în Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias pentru o afecţiune neurologică gravă şi a fost operată miercuri, starea ei fiind în continuare critică.

Liana Dumitrescu, care reprezintă etnia macedoneană în Parlament, a mers, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias, acuzând dureri puternice de cap. Starea sa s-a agravat în orele următoare, medicii fiind rezervaţi în privinţa evoluţiei ulterioare.

Liana Dumitrescu – de profesie jurist – a împlinit, joi, 38 de ani, ea fiind născută în 20 ianuarie 1973, la Craiova. -. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.