Acasă Uncategorized Autorităţile singaporeze nu vor ca Silvian Ionescu să părăsească Bucureştiul

Autorităţile singaporeze nu vor ca Silvian Ionescu să părăsească Bucureştiul

DISTRIBUIȚI

98038 – 02022011- Fostul diplomat român în Singapore, Silviu Ionescu, judecat în România pentru că a omorât un singaporez cu maşina, poate pleca din Capitală, după ce, săptămâna trecută, Parchetul Capitalei i-a permis lui Ionescu să părăsească localitatea.

Decizia de a părăsi Capitală a fost luată de procurori bucureşteni după ce fostul diplomat a cerut expres acest lucru pe motiv că actuala sa  meserie, de consultant financiar, îi cere să călătorească mult prin ţară. Decizia nu le-a picat bine autorităţilor asiatice, care au anunţat marţi că vor face recurs împotriva deciziei magistraţilor români.

La începutul lunii iulie a anului trecut, Silviu Ionescu  a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă, părăsirea locului accidentului şi fals în declaraţii. Procurorii au descoperit că, în 15 decembrie 2009, fostul diplomat a accidentat la o intersecţie semaforizată din Singapore două persoane, una decedând imediat, în timp ce conducea autoturismul Audi A6 aparţinând Ambasadei României în Singapore. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.