Acasă Uncategorized Bucureşti: România prezintă oportunităţi de afaceri ţărilor arabe

Bucureşti: România prezintă oportunităţi de afaceri ţărilor arabe

DISTRIBUIȚI

98623 – 21022011 – Ministrii Economiei, Industriilor si Comertului din Arabia Saudita, Kuweit, Emiratele Arabe Unite, Bahrein, Oman si Qatar sunt asteptati sa participe, in perioada 8-10 martie, la Bucuresti, la Forumul Economic CCG, Romania, organizat de Ministerul de Externe şi de Ministerul Economiei.

Forumul Economic CCG, intitulat Oportunitati de afaceri in Europa Centrala si de Sud-Est, este organizat de Ministerul Afacerilor Externe, impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Secretariatul General al Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG), in colaborare cu Forum Invest Bucuresti si cu Federatia Camerelor de Comert ale CCG, potrivit unui comunicat al MAE.

Initiativa apartine secretarului general al Consiliului de Cooperare al Golfului, Abdulrahman H. Al-Attiyah.

„Evenimentul este primul de aceasta anvergura in Europa Centrala si de Sud-Est. Au fost invitati sa participe ministrii economiei, industriilor si comertului din statele CCG, reprezentanti ai altor ministere interesate, conducerea principalelor banci, a camerelor de comert nationale, reprezentanti din mediul bancar-financiar, investitional, de afaceri si ai mediului academic”, potrivit MAE.

La Forumul Economic se vor aborda urmatoarele domenii: resursele naturale, petrolul si gazele naturale, IT-ul, stiinta si educatie, investitiile (piata financiar bancara), agricultura, cu accent pe securitatea alimentara, IMM-uri-urile, turismul, infrastructura si constructiile.

Forumul de la Bucuresti reprezinta prima etapa a unei actiuni care are scopul sa sa dezvolte contactele intre reprezentantii celor doua piete, romaneasca si araba.

Evenimentul va fi urmat la sfarsitul acestui an sau in prima luna a lui 2012, de o editie similara, organizata intr-unul din statele membre CCG. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.