Acasă Uncategorized Suceava: Contrabandişti de ţigări, reţinuţi cu focuri de armă la fontiera cu...

Suceava: Contrabandişti de ţigări, reţinuţi cu focuri de armă la fontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

99177 – 13032011 – Poliţiştii de frontieră Sectorului P.F. Brodina din judeţul Suceava au observat, sâmbătă seara, un grup de persoane  care se deplasau dinspre Ucraina  spre interiorul României şi aveau asupra lor cât şi  pe spatele unui cal mai multe bagaje voluminoase.

Persoanele în cauză au fost somate verbal de către poliţiştii de frontieră, însă acestea au ignorat avertismentele  şi au încercat să fugă, profitând de întuneric şi de terenul accidentat. Poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, trăgând  cinci focuri de armă  în plan vertical şi reuşindu astfel reţinerea a trei persoane. Fiind verificată zona în care au fost  reţinuţi cei trei, au fost descoperite   cinci colete  voluminoase care conţineau  9.000  pachete de ţigări  marca „ Doina” de provenienţă Republica Moldova.

Celor trei  persoane  li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte care urmează a fi înaintate parchetului de  pe lângă judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Întreaga cantitate de ţigări  în valoare de aproximativ 54.072 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.