Acasă Uncategorized Reşiţa: Arme şi bunuri de 150.000 de lei confiscate în urma descinderilor...

Reşiţa: Arme şi bunuri de 150.000 de lei confiscate în urma descinderilor în Caraş Severin

DISTRIBUIȚI

100086 – 12042011 – Un pistol, mai multe arme albe, o pereche de cătuşe şi sute de sticle de alcool şi parfum fără documente de provenienţă sunt capturile poliţiştilor din Caraş Severin într-o singură zi, în urma a opt percheziţii făcute în judeţ.

Captura a fost făcută în unul din cele cinci imobile ale unui interlop din comuna Berzasca, implicat zilele trecute într-un scandal, transmite Antena 3. Împreună cu un alt bărbat, el a spart geamurile şi oglinzile unor maşini, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei. „Cel în cauză a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă şi a primt mandat de arestare pe 29 de zile”, a declarat agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş Severin.

O altă captură importantă a fost făcută de oamenii legii în urma unor percheziţii realizate în Oţelu Roşu. „700 de sticle de alcool şi 71 de sticle de parfum, toate fără documente de provenienţă”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru. Bunurile proveneau din Italia şi Germania, iar valoarea lor de piaţă se ridică la 150.000 lei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.