Acasă Politic Bucuresti: Ponta ameninta cu demisia

Bucuresti: Ponta ameninta cu demisia

DISTRIBUIȚI

105372 – 09112011 – Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat marti seara ca daca in cadrul unei viitoare sedinte a Biroului Permanent National sau a Comitetului Executiv National se va infirma decizia de inlocuire a lui Mircea Geoana de la sefia Senatului atunci va demisiona din functia de presedinte al PSD. Ponta a precizat ca, in cadrul viitorului Comitet Executiv National al PSD, se va discuta cazul Geoana si a admis ca este posibil ca CEx sa infirme decizia initiala, caz in care va demisiona din functia de presedinte al PSD si va convoca congresul. Acesta a fost intrebat daca la nivelul Biroului Permanent National al PSD este posibila schimbarea deciziei privind schimbarea lui Geoana de la Senat.

 „Eu nu cred ca este posibila pentru ca votul de ieri a fost 21 la 0. Dar daca se va intampla acest lucru, eu personal voi demisiona”, a reiterat Ponta, marti seara, intr-o interventie la B1Tv.

„Daca ceva i-am reprosat toti domnului Geoana cat a fost presedinte a fost faptul ca nu lua decizii si ca atunci cand le lua, peste o zi le schimba. Eu nu pot sa fac aceleasi greseli pentru ca voi avea acelasi rezultat. Deci nu poti sa iei o decizie in unanimitate si s-o schimbi”, a adaugat Ponta.

„Pana cand, daca se va intampla ceva intr-un Comitet Executiv sau Congres al partidului, pana atunci eu sunt presedintele partidului si eu vorbesc in numele PSD. Ceilalti colegi au dreptul la opinii”, s-a referit Ponta la declaratiile lui Adrian Nastase si Ion Iiescu.

Presedintele PSD s-a aratat deranjat ca Mircea Geoana vrea sa-si pastreze functia desi nu mai are sustinerea partidului si a comentat ca, daca el, in cariera sa politica, ar fi insistat sa-si tina functiile chiar daca formatiunea a decis altceva, atunci trebuia sa fie „dat afara”. In acest context, Victor Ponta a admis ca Geoana poate fi sanctionat cu excluderea pentru incalcarea deciziilor PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.